De (hoge) prijs van globalisering en marktwerking, tot zover..

Gepubliceerd op: . .

De wal keert het spreekwoordelijke schip. Alles dat van koers raakt wordt vroeger of later gecorrigeerd of abrupt tot stilstand gebracht. En de 'beste stuurlui' staan vaak aan wal. Globalisering en marktwerking, de medaille heeft twéé kanten, zo ondervinden we nu! Niks nieuws onder de zon...

Brandveiligheid, ook nu!

We worden gedwongen stil te staan, bij álles! Thuisblijven-als-het-kan werd mijd-de-drukte. Overleven is het motto, maar óók kansen benutten. En dat is uiteraard niet mondkapjes voor woekerprijzen (door)verkopen. Nee, éérlijke kansen benutten. Zakendoen op basis van gezond verstand, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Korte-termijn-denken verruilen voor lange-termijn-denken. Verander de wereld, begin bij jezelf. Dat is bovendien handig dichtbij. Dingen doen waar steeds niks van gekomen is. Creativiteit en een beetje zelfreflectie. Tot zover... De wereld draait door!

Juíst nu: Innovatief en strategisch

Kies samen met Assurtief op een innovatieve en strategische wijze voor meer brandveiligheid én bespaar, juíst nu... kies voor een eerlijke premie'.

Kijk ook de animatiefilm 'Assurtief In Beeld' of lees meer interessante publicaties bij Blogs.

Contact opnemen voor meer informatie

Naar de homepage