Verzekeren is een loterij met veel nieten, kleine en grote prijzen

Gepubliceerd op: . .

Verzekeren is een loterij. Een grote uitslaande brand zoals afgebeeld zou je een lot uit een loterij kunnen noemen.

Verzekeren is een loterij. U speelt automatisch mee, óók als de prijs valt bij uw buurman...

Indien u niet wilt meespelen, kunt u afstand doen van vrijwel alle prijzen of alleen de hoofdprijzen. Aan die overeenkomst zijn vanzelfsprekend wel regels verbonden, lees daarom snel de voorwaarden.

U kunt ook in de prijzen vallen, als deze is gevallen op één of meerdere deelnemers in hetzelfde postcodegebied...

Verzekeren is een loterij, maar niet voor risicobewuste ondernemers

Als u behoort u tot de categorie risicobewuste bedrijven en instellingen, is de kans op (brand)schade aanzienljk lager. Risico's nemen of lopen is voor u geen gokje, maar een serieuze afweging. Assurtief biedt u een uniek platform om u positief te onderscheiden. Doel: méér bedrijfscontinuïteit, minder premie. Assurtief zet op een strategische wijze het risicobewustzijn en preventie in uw omgeving op de kaart. U beseft natuurlijk als geen ander dat aandacht voor brandveiligheid niet stopt op de (erf)grens van een bedrijf. Lees maar waarom 'Drie brandende vragen over uw buurman'.

Verzekerden, bedrijven en instellingen, kunnen zich eenvoudig en kosteloos aanmelden bij Assurtief en gebruik maken van de voordelen die Assurtief biedt.

Uw verzekeraar kan échte preventie stimuleren

Verzekeraars (en anderen) kunnen echte preventie promoten door sponsor te worden van Assurtief. Lees hier meer informatie.

Kijk ook de animatiefilm 'Assurtief In Beeld' of lees meer interessante publicaties bij Blogs.

Naar de homepage